2012/02/23

Lycka till!

Det är en hisnande känsla att komma hem med sitt nyfödda barn. Speciellt nummer ett. Att checka ut från BB efter bara några timmar tror jag inte jag skulle ha pallat för när det begav sig.




Och klart tårarna trillade när jag tittade på morgonens presskonferens där den nyblivne fadern berättade om den glada tilldragelsen.

Länk

2012/02/22

Skrämskott

Man får sina skrämskott av livet emellanåt.
Minsta barnet skadade sig i pulkabacken igår. När jag hämtade henne var hon väldigt trött, närmast somnolent och hade kräkts. Fortsatte sedan att kräkas x flera här hemma.

Att vara i branschen hjälper inte alls sådana gånger, när det kommer till barnen är jag "hemmablind" och "bara mamma". Eftersom jag var vankelmodig om jag skulle åka in med henne eller inte var det bra att telefonledes få konsultera en erfaren kollega.
Hjärnskakning således men mot kvällen piggnade tösen till och blev sig alltmera lik. Idag har hon fått vara hemma och ta det lugnt. Mår bra.

2012/02/18

Ombyte förnöjer

Och för att variera tillvaron en smula så har vi numera övergett magsjukeviruset för ett feber/flunssa/värk dito.
Hade tänkt förgylla bloggen med litet loppisfynd men skyller på att kameran inte hade några batterier. Återkommer.
På dagens pluskonto får väl räknas den nya soffan till vardagsrummet och getostpastan jag åt (nej jag lagade den inte själv).
Därutöver kretsarna tankarna mycket runt jobbet just nu. Man ska lita till sin magkänsla och våga förändringar. Spännande med utmaningar.

2012/02/16

2012/02/02

Marcus Birro igen

LÄS

Uppdatering

Sådär i korthet:


Sibirisk kyla med ner till -30 ett par dagar i sträck.


En släng av magsjuka som varvar familjemedlemmarna.


Tja ...